Reviews

Ik heb een opvoedopstelling gedaan bij Erna.Het was voor mij heel goed om in alle posities te staan vanverschillende rollen. Ik kon daardoor een stuk helder krijgenvan mijn eigen positie tegenover die van mijn vader.De relatie werd duidelijker en het wordt helder waar ik mij bevind.Erna begeleidde mij met duidelijke open vragen waardoor ik zelfdieper naar mezelf kon kijken en kon voelen wat ik wilde vanuit hetverleden en nu. Ik vond het zeker de moeite waard om dit te ervarenen ik vertrouw erop dat zich onbewuste verschuivingen plaats vinden. Dank je wel Erna voor jouw aandacht voor mij heel mooi werk!

by anoniem on Blank Business Name
ouder over proeverij Mindful Ouderschap met Erna

Hoe heb jij de proeverij Mindful Ouderschap ervaren? Ik vond het heel fijn. Prettige geleide meditaties en momenten van inzicht. Neem je iets mee? Het feit dat moeders ook mensen zijn, het waarnemen van dat wat zich aandient. Heb je een aanvulling, tip of wens die je wilt delen? Mijn wens is zeker het op een goed moment deelnemen aan de cursus Mindful Ouderschap.

by Lirija on Blank Business Name
Ouder Lirija over proeverij Mindful Ouderschap met Erna

Hoe heb je de proeverij Mindful Ouderschap ervaren? Positief, rustgevend, inspirerend Neem je iets mee? ja, bewuster "zijn" van het hier en nu en dit toepassen op eigenlijk alle aspecten in het leven. Dank je wel!

by Esther on Blank Business Name
ouder Esther over de begeleiding van Erna

Via school was een training voorgesteld voor onze zoon (10 jaar), om hem te helpen in zijn gedrag op school, m.n. naar de leerkracht(en) en andere leerlingen. Zo kwamen wij met Erna in contact. Begeleiding van ons als ouders was ook onderdeel van de training.

Ik was erg tevreden over de begeleiding van Erna. Ze stelt zich in eerste instantie heel bescheiden op en wint zo vertrouwen, zowel bij ons kind als bij ons als ouders. Zo ging ze b.v. eerst voetballen met onze zoon als hij (nog) geen zin had om te praten. En vanuit haar kennis en ervaring weet ze dan op het juiste moment de juiste toon te vinden. Wat ik in het bijzonder knap vond is dat ze ons nooit vertelde wat we moesten doen, maar ons zelf liet nadenken.

Ze heeft tot onze zoon door kunnen dringen en praktische tools geleerd om zijn eigen gedrag te kunnen sturen, b.v. de thermometer was heel behulpzaam. Ik kan iedereen aanraden

Het is best wel spannend als een professional met je meekijkt hoe jij de opvoeding van je kind(eren) doet, maar met Erna vond ik dat nooit vervelend of bedreigend omdat ze zich daarin op de juiste manier opstelt, met soort gepaste afstand maar wel heel betrokken en er is voor je als het nodig is. Ook nadat het traject voorbij was hebben we nog wel 's contact gehad en stond ze ons bij met raad en daad. 

by Mirjam on Blank Business Name
Ouder Mirjam over de begeleiding van Erna

De samenwerking met Erna met betrekking tot onze zoon Jasper hebben wij als erg prettig ervaren. Erna is een professionele adviseur, heeft zichtbaar verstand van haar vak en ze is betrokken. Jasper voelde zich ook goed bij haar op zijn gemak, zij heeft een natuurlijke manier van omgaan met kinderen en weet daardoor makkelijk een vertrouwensband op te bouwen. Bovendien zijn we tevreden met het resultaat, na een jaar gaat het mede dankzij Erna veel beter met Jasper.

Erna begeleide Jasper (9 jaar) bij het herkennen van- en omgaan met emoties en spanning en het trainen van sociale vaardigheden

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»